EUROFINISH 2015 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

EUROFINISH 2015

Algemene informatie

Datum
woensdag 10 juni t/m donderdag 11 juni 2015
Locatie
Leuven (B)

Op 10 en 11 juni 2015 staat de Brabanthal te Leuven volledig in het teken van oppervlaktebehandeling!

De 11de editie van deze vakbeurs wordt  meer dan een verzameling van technologie. Het is een bijeenkomst van gelijkgestemde ondernemers, een knooppunt voor netwerking, een inspiratiebron voor de toekomst en een kweekplaats van nieuwe ideeën.  De beurs slaat goed aan. Meer dan de helft van de beursvloer is al gereserveerd!

 

Een nieuwe kijk op vakbeurzen

  1. Een nieuw concept EXHIBIT LOUNGE: het beste van 2 werelden

EUROFINISH neemt de stress van een beursvoorbereiding weg en biedt u een full service pakket en dit verpakt in een origineel beursconcept. De typische honingraatstructuur van de standen op de beursvloer zorgt voor een maximale cohesie en interactie tussen standhouder en bezoeker. Dit aangevuld met de nodige lounge accenten doorheen de beurs inspireert netwerking en creativiteit.

Instapklare standen en permanente catering zorgen ervoor dat de exposant zich maximaal kan concentreren op de bezoeker.

 

  1. Innovatie pleit voor een intensieve kruisbestuiving

Oppervlaktebehandeling is een complexe technologie die beweegt in een competitieve markt waar service, kwaliteit en productontwikkeling de rode draad zijn. Men moet blijvend innoveren om de toegevoegde waarde van de producten te verhogen. Een beurs is het ideale medium om kennis te vergaren en om te laten zien hoe elke speler meebouwt aan het omzetten van een wetenschappelijke vinding in een concrete duurzame oplossing.

 

  1. De ultieme plaats om uw business een boost te geven

Succesvol zijn in de nieuwe economie vereist van bedrijven om van strategie te veranderen. Er zijn veel goede producten en diensten die in concurrentie staan. Er zijn veel goede oplossingen. Hoe valt men op? Hoe onderscheidt men zich van de rest? Hoe wordt men de enige oplossing? Op een beurs wemelt het van  persoonlijke gesprekken. Het is juist deze persoonlijke benadering die kansen geeft om aan bezoekers en prospecten te vertellen wat een bedrijf te bieden heeft en hoe men het verschil kan maken.

 

Verrijkende thema’s

EUROFINISH is een professionele nichebeurs in oppervlaktebehandeling die inzoomt op volgende thema’s:

Corrosieweerstand: innovatie met het oog op duurzaamheid

Materiaaltechnologie: aandacht voor slimme materiaaltoepassingen

Valorisatie en duurzaamheid: balans tussen techniek, milieu en energie

Precisie en engineering: samen evolueren en ontwikkelen

 

EUROFINISH 2015, een must voor elke ondernemer die coatings aanbiedt of gebruikt

EUROFINISH biedt een overzichtelijk en transparant B2B platform aan voor materiaal-, product- en procestechnologie.  Elke exposant geeft zijn bijdrage in het ketenverhaal weer en richt zich 2 dagen lang tot de beslissers die betrokken zijn bij het toepassen van materialen/technieken/coatings in hun productieproces of R&D-projecten. En dit met het oog op het valoriseren en verduurzamen van hun eindproduct. Bovendien zal een uitgebreid seminarieprogramma uitgebreid ingaan op nieuwste trends en uitdagingen in het coatinglandschap.

 

Algemene info:

Plaats:

Brabanthal

Brabantlaan 1

3001 Leuven, België

 

Data en openingsuren:

Woensdag 10/06/2015: 12u – 20u

Donderdag 11/06/2015: 12u – 20u

 

Toegangsprijs:

40 € per persoon

De toegang is gratis voor VIP-bezoekers (via uitnodiging van exposant) en na voorregistratie op www.eurofinish.be.

Eurofinish richt zich enkel tot professionelen uit de branche.

 

Beurscataloog:

Gratis verkrijgbaar aan de ingang.

 

Info + boeking:

Ria Van den Bogaert, sales manager

Tel. +32(0)2 569 89 05

Fax +32(0)2 569 89 06

GSM: +32(0)497 05 07 54

E-mail: ria@eurofinish.be

 

Over VOM vzw

VOM vzw is een actieve, technische vakvereniging in het domein oppervlaktebehandeling van materialen. Momenteel hebben 300 bedrijven een lidmaatschap afgesloten. VOM groepeert zowel loonbedrijven als opdrachtgevers, geïntegreerde bedrijven, leveranciers van producten of apparaten, onderzoekscentra en universiteiten.

 

Het is onze opdracht om algemene en technische informatie over allerlei coatingprocessen te verspreiden d.m.v. netwerkactiviteiten, cursussen, trainingen, bedrijfsbezoeken, studiedagen en publicaties, alsook om onze branche te vertegenwoordigen bij industrie en overheid. Alle disciplines van de oppervlaktebehandeling maar ook milieu, veiligheid en kwaliteit komen ruim aan bod.

 

Onze eigen vakbeurs EUROFINISH (www.eurofinish.be) is elke 2 jaar de draaischijf voor leveranciers, opdrachtgevers en uitbesteders om hen te informeren over de stand der techniek. Via de website www.vom.be, promoten wij alle activiteiten van de leden. Een uitgebreid trefwoordenregister maakt u wegwijs in uw zoektocht naar toeleveranciers van bepaalde technieken, chemische producten, apparatuur en andere diensten. Via deze site kan u ook intekenen voor de nieuwsbrief “VOM.be” zodat u op de hoogte blijft van nieuws uit de oppervlaktebehandelingswereld.

 

In het maandblad VOM INFO kunnen alle leden gratis redactionele teksten laten opnemen. Met een oplage van 2000 exemplaren bakent VOM INFO de juiste doelgroep af, m.n. bedrijven die in oppervlaktebehandeling gespecialiseerd zijn of die zoeken naar coatingprocessen.

 

VOM is licentiehouder van QUALISTEELCOAT, het kwaliteitslabel voor organische coatings op staal.

 

Afgevaardigden van VOM volgen alle relevante thema’s op de voet. Zo participeert VOM in de toezichtscommissie van de studies omtrent VOS-richtlijn, geurnormering en Best Beschikbare Technieken (uitgegeven door de Vlaamse Regering), de IPPC-Richtlijn, REACH, ed.

 

Voor meer informatie:

VOM vzw

Mevr. Veerle Fincken, program manager

Kapeldreef 60

3001 LEUVEN

  1. +32 (0)16 40 14 20
  2. +32 (0)16 29 83 19
  3. info@eurofinish.be

www.eurofinish.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven