Ga naar hoofdinhoud

Ervaringen Halter LoadAssistant

Algemene informatie

Datum
woensdag 30 september t/m donderdag 1 oktober 2015
Locatie
Wijchen en Raamsdonksveer

HALTER LoadAssistant te zien tijdens Inloopdagen

 

De HALTER LoadAssistant is na de introductie in 2014 reeds bij vele verspanende bedrijven met succes geïnstalleerd. Wekelijks worden systemen in gebruik genomen en dagelijks bewijzen verspanende bedrijven dat deze beladingsrobot onmiddellijk bijdraagt aan de winst van hun organisatie.

 

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober delen een tweetal klanten van HALTER graag hun ervaringen met andere bedrijven.

In samenwerking met HALTER, zullen Westbrug Techniek te Wijchen en Separator Spares International te Raamsdonksveer hun deuren voor u openen. Zij vertellen u over de mogelijkheden van de HALTER LoadAssistant en laten dit graag in de praktijk zien. Bedrijven die willen weten hoe zij eenvoudig hun CNC machines automatiseren, kunnen rechtstreeks met de eigenaren en medewerkers in gesprek. Geen uitgebreide presentaties en lezingen, maar direct en to-the-point op de werkvloer zien wat de HALTER LoadAssistant voor hen oplevert.

U kunt van 8 tot 17 uur binnenlopen. Uiteraard zullen medewerkers van HALTER CNC Automation die dag ook aanwezig zijn, om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel handig.

 

Voor meer informatie:

HALTER CNC Automation BV: Menno Croezen, tel: 06 31 76 37 54 of  www.haltercncautomation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven