Cadmes Event 2013 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cadmes Event 2013

Algemene informatie

Datum
donderdag 17 oktober t/m vrijdag 18 oktober 2013
Locatie
Brussel (B) en Utrecht

Cadmes Event 2013: totaal event voor de maakindustrie

 

Cadmes organiseert haar jaarlijkse evenement op 17 oktober 2013 in Brussel en op 29 oktober 2013 in Utrecht. Het event dat elk jaar door meer bezoekers bezocht wordt mag met recht hèt event voor de maakindustrie genoemd worden.

 

Aanleiding van het evenement is de release van de nieuwste versie van SolidWorks. Deze omvat weer diverse slimme vernieuwingen. Cadmes laat zien wat die vernieuwingen in SolidWorks 2014 zijn en hoe die het beste ingezet kunnen worden. Daarnaast is er tijdens het evenement ook een informatiemarkt waar trends en ontwikkelingen te zien zullen zijn. Op het Cadmes Event stelt de bezoeker zelf zijn/haar programma samen uit diverse (hands-on) sessies, trainingen en presentaties. Verder is het mogelijk om met medewerkers van SolidWorks van gedachten te wisselen en met diverse gebruikers in contact te komen.

 

Utrecht

Het accent in Utrecht zal vooral komen te liggen op de praktische en ook zeker de strategische aspecten van het totale proces van productidee tot marktintroductie. “Wij merken dat ons evenement elk jaar meer bezoekers op managementniveau aantrekt, daarom hebben wij dit jaar besloten om naast de traditionele What’s New SolidWorks 2014 een hoofdsessie voor managers te organiseren met als onderwerp ‘Nut en noodzaak van innovatie’,” aldus Gerbert Thelissen, Algemeen Directeur van Cadmes. In Utrecht wordt ingezoomd op de verschillende aspecten vanaf ontwikkeling, ontwerp, gegevensbeheer en productie tot en met after sales.  De complete lifecycle. Daarmee is dit een evenement dat interessant is voor zowel engineers, designers, constructeurs als voor management en directie.

 

Het evenement vindt plaats in Utrecht op 29 oktober 2013. Het dagprogramma duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. Het tweede deel van de dag bestaat uit technische subsessies waar de bezoeker zelf een keuze uit kan maken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast is deze locatie uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.

 

Media Plaza

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

 

Brussel

Het accent in Brussel komt vooral te liggen op de praktische aspecten van het totale proces van productidee tot marktintroductie. Naast de plenaire SolidWorks 2014 What’s New presentatie stellen bezoekers ’s middags zelf hun middagprogramma samen. “Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers hun kennis kunnen bijspijkeren over onderwerpen waaraan op dat moment in de dagelijkse praktijk het meeste behoefte is. De zeer gewaardeerde SolidWorks Tips & Tricks sessie is één van de sessies in de middag,” aldus Gerbert Thelissen, Algemeen Directeur van Cadmes. Daarnaast biedt Cadmes o.a. de keuze uit sessies over praktische tips en adviezen voor plaatverwerking, What’s New 2014 Premium en efficiëntere productontwikkeling.

 

Het evenement in Brussel vindt plaats op 17 oktober 2013. Het dagprogramma duurt van 09.30 uur tot 17.00 uur met aansluitend een borrel. Het programma is zowel in het Nederlands als in het Frans te volgen.

 

De Diamant 
80 Bd. A. Reyers LN 
1030 Brussel

 

Via de website www.cadmes.com kunt u zicht inschrijven voor het evenement. Hier is ook gedetailleerde informatie te vinden over het programma. Inschrijving is gratis bij voorregistratie, maar wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven