Ga naar hoofdinhoud

Bijeenkomst Verspanersforum

Algemene informatie

Datum
donderdag 15 november t/m vrijdag 16 november 2012
Locatie
Den Haag

Netwerkbijeenkomst “Stichting Verspanersforum” op donderdag 15 november 2012

 

Lokatie: Siemens in Den Haag

13:00 – 17:15 uur

 

Hierbij nodigen wij u uit voor onze najaarsmeting op 15 nov. a.s. op de locatie van Siemens Nederland. Bedrijfsdirecties, vakdocenten, praktijkopleiders en leveranciers van verspanende machines en gereedschappen zijn dan van harte welkom. Stichting Verspanersforum brengt dit gezelschap bij elkaar, in het streven de deelnemers een platform te bieden, voor het vinden van de juiste aansluiting van het vakonderwijs op de beroepsuitoefening. Vast onderdeel op deze middag is een levendige discussie, met het thema: “Technisch onderwijs uit het slop! Wie trekt de kar?”.  In de inleiding door Gerrit van der Linde (Stichting Verspanersforum) kijken we eerst even terug op de ontwikkelingen die plaatsvonden ná de vorige bijeenkomst. Als aanloop op de platform discussie zijn er enkele inspirerende presentaties. Eerst zal Rob Egberink Manager mimo technology een presentatie verzorgen over Metal Injection Moulding. Na de pauze zal Harm Kort (Stichting Verspanersforum) een korte uiteenzetting geven van het trainingsprogramma Productief Economisch Verspanen (Draaien, frezen, kotteren/boren en multi task bewerken). Aansluitend zal Martin de Groot (IHC Kinderdijk) ons vertellen waarom IHC de keuze heeft gemaakt voor Multi Task bewerken en wat hun ervaringen zijn (voor en nadelen)

Aansluitend vindt de discussie plaats tussen deelnemers, vakdocenten en bedrijfsleven. Onze gastheer Siemens laat ons kennis maken met de laatste trends in metaalbewerking en het belang van integratie. Onze middag zal worden afgesloten met een netwerkborrel met bittergarnituur waarbij u uitgebreid in het open huis kunt kennis maken met de besturingstechniek van Siemens. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid een spectaculaire proefrit te maken met de Siemens E-Car. Voor deelname aan deze bijeenkomst zijn géén kosten verbonden.


Gebruik het digitale Aanmeldingsformulier Verspanersforum om u aan te melden of mail direct naar:  mail@verspanersforum.nl  Uw deelname wordt bevestigd op volgorde van binnenkomst i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven