Ga naar hoofdinhoud

Besturingsvervanging

Algemene informatie

Datum
woensdag 17 oktober t/m donderdag 18 oktober 2012
Locatie
Kaatsheuvel

Besturingsvervanging tijdens productie

In een tijd waarin investeren in nieuwbouw vaak niet voor de hand ligt, is het vervangen van besturingen een interessant thema binnen productiebedrijven. Dat blijkt wel uit de enorme belangstelling voor het seminar van Van Doren Engineers over dit thema, op woensdagochtend 17 oktober in het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. Al meer dan vijftig productiebedrijven hebben zich aangemeld.  

Investeren in nieuwbouw is voor veel bedrijven in deze lastige economische tijden niet aan de orde. Het vervangen van besturingen biedt interessante kansen om toch concurrerend te blijven. Daarom organiseert Van Doren Engineers een informatief en inspirerend seminar over dit thema.

Ins en outs van vervanging
Met dit seminar biedt Van Doren Engineers, specialist in het vervangen van besturingen en het ombouwen van productie-installaties, productiebedrijven inzicht in alle facetten van de vervanging van besturingen. Aan het woord komen sprekers van FrieslandCampina, Bavaria en Van Doren Engineers. Hoe gaat een vervanging in zijn werk en wat komt erbij kijken, in zowel technische als organisatorische zin? Op deze en andere vragen geeft het seminar heldere antwoorden.

Het seminar ‘Vervangen van besturingen tijdens productie’ vindt plaats op woensdag 17 oktober in het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. Het programma begint om 9.30 en eindigt om 12.30 uur. Aanmelden kan bij Roger Heugen van Van Doren Engineers via 06-33340372 of roger.heugen@vandoren.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven