Automotive goes PLM • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Automotive goes PLM

Algemene informatie

Datum
dinsdag 12 maart t/m woensdag 13 maart 2013
Locatie
Essen (D)

Automotive goes PLM – 12/03/2013

 

De uitdaging waar toeleveranciers in de automobielindustrie voor staan is groot. De doorlooptijden worden steeds korter waardoor de toeleverancier steeds eerder in het proces moet starten met ontwikkelen. Het gevolg is meer iteratieslagen en een toename van wijzigingen gedurende de ontwikkeling. Aan de andere kant vragen juist de toenemende kwaliteitsnormen zoals ISO9001 en ISO/TS 16491 veel van de organisatie en de hulpmiddelen. Het volledige traject van ontwikkeling tot nazorg vereist veel aandacht. Dit leidt tot een toename van procedures zoals; PPAP, APQP en FMEA waar tijdens de ontwikkeling en productie aan moet worden voldaan.

 

Automotive goes PLM | 12/03/2013 in Essen (D)

 

Wij nodigen professionals en managers actief in de Automotive en/of andere toeleverketens van harte uit om deel te nemen aan live demonstraties van PRO.FILE en zich een strategie te vormen. De presentaties en ervaringen van collega ondernemingen MUBEA en ESTEPE zullen u daarbij helpen.  

Bezoek ons op de wereld erfgoed locatie “Zeche Zollverein” waar we laten zien waarom een integraal PLM-systeem het belangrijke onderscheid maakt voor internationale automotive leveranciers. Deelname is kosteloos!

 

Klik hier voor meer informatie over Automotive goes PLM en aanmelden…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven