Ga naar hoofdinhoud

Amada België

Algemene informatie

Datum
woensdag 12 juni t/m zaterdag 15 juni 2013
Locatie
Kortrijk (B)

AMADA België verhuist ! Op 12 juni opent het nieuwe agentschap te Kortrijk zijn deuren voor het publiek. AMADA België wenst zijn nauwe relatie met de klant te versterken en nieuwe diensten voor te stellen in een ruimte voor advies, demonstraties en verkoop. Naar aanleiding van deze opening organiseert het agentschap drie opendeurdagen op 12, 13 en 14 juni.

Naast demonstraties en testen van machines, zal de nieuwe showroom AMADA België toe laten om aan zijn klanten opleidingen op verschillende machines uit de catalogus voor te stellen. Het bevordert ook een nauwere samenwerking tussen het Amada team en de klanten. Amada België wil zo de begeleiding versterken en een oplossing op maat aanbieden aan iedere klant.

Op woensdag 12 juni zullen Toshio Takagi (Vice-president Amada wereldwijd) en Gilles Bajolet (President Amada Europa), alsook burgemeester Van Quickenborne van Kortrijk zich persoonlijk ter plaatse zijn om de nieuwe site te openen.Tijdens dit evenement gaan er demonstraties door van verschillende machines uit het gamma.In totaal verwacht Amada het bezoek van een 200 tal personen gedurende deze drie dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven