Ga naar hoofdinhoud

3D printing aerospace

Algemene informatie

Datum
dinsdag 13 mei
Locatie
Seraing (B)

Insight into 3D printing in the aerospace industry – 13 mei 2014

Is 3D-printing nog een ver-van-uw-bedshow? Bent u benieuwd naar de recentste ontwikkelingen en huidige mogelijkheden van additive manufacturing? Tijdens onze bijeenkomst op 13 mei hoort u experten van Airbus, Thales, EADS en Sirris aan het woord over 3D-toepassingen in de lucht- en ruimtevaart. (voertaal = Engels)

Het event zal u een duidelijk beeld schetsen van toepassingen, trends en toekomstige ontwikkelingen in additive manufacturing of AM, toegespitst op metaalproductie. Naast onze eigen AM-specialisten komen sprekers aan bod van EADS, Airbus en Thales – drie belangrijke spelers in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Zij zullen toelichten hoe hoogtechnologische 3D-productie nu al wordt toegepast in hun sectoren.

Wat is al mogelijk in de lucht- en ruimtevaart? Wat zijn de uitdagingen? Waarom is additive manufacturing het overwegen waard voor de aanmaak van andere (metaal-)onderdelen? Wat betekent dit voor uw productie? En welke technologie gebruikt u het best? Via presentaties en cases krijgt u een antwoord op al die vragen. U krijgt een beter zicht op mogelijke AM-toepassingen binnen uw sector en kunt vragen stellen aan de aanwezige deskundigen.

Datum

dinsdag 13 mei 2014

Locatie

Sirris
Liège Science Park
Rue du Bois Saint-Jean 12
BE-4102 Seraing

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven